Annonce:

Adams Opel Corsa har vanvittige 1.200 hk

Her på Boosted har vi før skrevet om Adam Beards Opel Corsa – og nu gør vi det igen, for den er kun blevet endnu mere vanvittig.

Da Adam Beard ville have en hurtig firehjulstrækker, byggede han en Opel Corsa B. Eller rettere; han byggede en Opel Corsa B kraftigt om.

Den historie skrev vi her på boosted.dk allerede om i 2018, men den gale englænder har ikke ligget på den lade side i mellemtiden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Tværtimod er hans Corsa med to C20LET-motorer og dobbelte Precision-turboladere nu god for vanvittige 1.200 hestekræfter og mindst 1.170 newtonmeter, når der hældes benzin med oktantal 99 i tanken.

LÆS OGSÅ: Brabus Rocket 900S er et monster med 4.5-liters V8

Begge maskiner er derefter koblet til en sekstrins Getrag F28-gearkasse med dobbeltpladet kobling, letvægts-svinghjul og et Quaife LSD-bagtøj.

Rigeligt med power til en bil, der vejer bare 1.250 kilo. Faktisk er det ikke langt fra Adams mål om en vægt i forhold til antallet af hestekræfter på 1:1. Ja, vi sagde 1:1.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se mere til bilen.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler