Annonce:

Kan bryde i brand: BMW tilbagekalder danske biler

Tyskernes tilbagekaldelser gælder dog hele verden – og listen af tilbagekaldte biler er lang.

Ford gør det i øjeblikket, og nu har BMW meldt sig i koret af bilfabrikanter, der tilbagekalder biler, fordi nogle hybridmodeller risikerer at udvikle brande i deres batteripakker.

Hvor man hos Ford kun har problemer med én model, nemlig Kuga Plugin-hybrid, er listen over problematiske modeller hos BMW lang. Den omfatter nemlig X1, X2, X3, X5, 3-serie, 5-serie, 7-serie, 2-serie Active og i8, mens Mini Countryman, som bygges af BMW, også kan være ramt. Det skriver Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Den danske BMW-importør bekræfter, at der også er tale om 85 biler solgt på det danske marked.

LÆS OGSÅ: ABT udstyrer Audi RS Q8 med 740 hk og 23″ hjul

– Alle berørte ejere har allerede fået besked – enten direkte i bilen eller via brev fra Motorstyrelsen, oplyser BMW Danmark.

Samtidig understreger importøren, at det er “ekstremt usandsynligt”, at der skulle opstå brand i de berørte batteripakker. Alligevel har man indsnævret problemerne til at berøre biler produceret mellem 20. januar og 18. september i år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– BMW Group har lanceret en global tilbagekaldelse og standset leveringerne af et mindre antal plug-in hybridbiler som en forebyggende foranstaltning for at tjekke højspændingsbatteriet, siger en talsperson fra BMW ifølge AutoExpress.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler