ABT udstyrer Audi RS Q8 med 740 hk og 23″ hjul

Så er der noget seriøst alu at rulle vinteren i møde med

Tillige har den tyske tuner nu fået de 600 hestekræfter fra den fire liters biturbo-V8’er til at lyde af endnu mere. Lige som de lægger yderligere 140 hypper og 40 newtonmeter oveni spec-listen. Hvilket i øvrigt hæver tophastigheden fra 310 km/t til 315 km/t.


For ikke bare er Audi RS Q8 rekordindehaver rundt på de 20,8 kilometer af Nürburgring – også kendt som ‘det grønne helvede – den ser også frygtindgydende ud, når den bare pludre rundt i den normale trafik.

Eller pludre og pludre. Den kan faktisk godt brøle. Det sørger det aktive udstødningssystem af ABT Sportlines egen avl nemlig for. Ja, det og så at rørhalerne måler 102 millimeter – hver!.. og er udført i kulfiber.


LÆS OGSÅ: Vanvittig twinturbo-R8 sætter gal verdensrekord

Bilens – eller det vil sige ABT’s partytrick – er i denne omgang de fuldfede 23″ GR-aluminiumsfælge, der er op til 40 procent lettere end almindelige aluruller, siger de…

Alt det, du ikke kan se, altså undervognen, sørger til gengæld for, at RS Q8 nu er en endnu strammere oplevelse. Ergo tåler den takket være ABT’s luftundervognsstyring flere tæsk på rundt Nürburgring.

Ja tak! siger vi bare…

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se mere til RS Q8 a la ABT