Annonce:

G-Power: En Urus har 780 hestekræfter og 24″ hjul

Det begyndte for næsten 40 år siden med flere hestekræfter i BMW-modeller. Nu bygger G-Power også Lamborghinier endnu vildere.

Den nye Urus Performante mangler som sådan ikke noget. Det skulle da lige være hvis du spørger hos tyske G-Power, hvor 666 hestekræfter bare aldrig er nok.

Det vilde er, at den tyske tuner tager udgangspunkt i den ‘almindelige’ Urus. Ikke noget med at få Lamborghinis hjælp først her. Resultatet er 740 hestekræfter og vanvittige 950 Nm fra den 4-liters V8’er med de dobbelte turboer. Men… og det her er et ret stort men.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Der er mere at komme efter. For hvis du tør, hæver G-Power ydelsen i den enorme Lamborghini til 780 hestekræfter og 1.000 Nm. Det kan lade sig gøre, fordi tuneren foruden nye downpipes også ofre mindre restriktive katalysatorer og en ny motorstyring på bilen.

LÆS OGSÅ: Zenvo begynder forfra – Ny V12-motor får næsten 2.000 hk

Men G-Power ville ikke være G-Power, hvis ikke det også sådan ud. Så Lamborghiniens skærme er blevet bygget bredere, ligesom den er blevet udstyret med enorme 24″ hjul. Ja, 24″.

Hvor hurtig den tunede Urus er, har G-Power ikke villet fortælle endnu. Men meget skal gå galt, hvis ikke den er hurtigere end Performante-udgaven, som Lamborghini præsenterede i sidste uge. Den bil klarer disciplinen fra 0 til 100 km/t på bare 3,3 sekunder. Og den stopper ikke før, speedometeret viser 306 km/t.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

På den anden side er det uklart, hvad G-Powers ombygning koster. Men du skal selv levere donorbilen. En almindelig Urus koster fra 4 millioner kr. på danske plader. AV!

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler