Reklame:

52-årig påkørte politiet – så beslaglagde de hans bil

En 52-årig mand måtte onsdag vinke farvel til sin bil, men ikke før politiet havde jagtet ham over en distance på adskillige kilometer. 

Det både udviklede sig og endte dramatisk, da en 52-årig mand fra Roskilde onsdag kørte over for rødt på Ringstedvej. Og det endda lige foran politiet som af samme grund satte efter bilisten.

Den 52-årige mand havde dog ikke den store lyst til at sludre med ordensmagten, så han satte farten op og eftersættelsen udviklede sig til en biljagt over adskillige kilometer. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Speederen blev trykket i bund, og adskillige færdselsregler blev tilsidesat under hans flugt fra politiet, noterer ordensmagten sig.

Flere trafikanter måtte undervejs trække til siden for at undgå at ramle sammen med den 52-årige. Derfor endte flere patruljevogne også med at deltage i jagten på ham. Først da bilisten drejede af mod Borup og kørte ad Vestre Ringvej, lykkedes det patruljerne at afskære ham vejen.

LÆS OGSÅ: Justitsministeren blæser på færdselsloven igen og igen – “Det skal jeg IKKE undskylde for”

Han formåede dog både at påkøre en civil bilist og en patruljevogn, før jagten stoppede helt. Politiet fortæller, at ingen personer kom til skade under biljagten. Men flere biler har omvendt fået skader på grund af mandens kørsel.

Reklameblok:
Manden, der blev anholdt på stedet, er siden blevet løsladt igen. Men nu har han en sigtelse for vanvidskørsel hængende over hovedet. Bilen skal han ikke regne med at se igen.

 
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?