50 år gammel Chevy Blazer har 1.217 hestekræfter

Den blev i sin tid født med bare 110 hestekræfter fra en 5,7-liters V8’er.

Du kan ikke udstille på verdens vildeste aftermarket-messe SEMA Show, medmindre du har bygget noget vanvittigt. Sådan er det bare. Lev med det – som et vis fungerende statsminister ynder at sige.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Men med deres 50 år gamle Chevrolet Blazer har Ringbrothers i den grad noget at byde på ved 2022-udgaven af SEMA. Bilen blev i 1972 født med en 5,7-liters V8’er som ydede 110 hestekræfter. Chevrolet kunne dengang ikke gøre det meget vildere.

AFSLØRET I DR-PROGRAMMET – BILFORHANDLER ER GÅET KONKURS IGEN

Men det kan Ringbrothers i dag. Hele ombygningen har taget 8.500 timer. Men det betyder blandt andet, at den Wegner Motorsports-tunede 6,8-liters V8’er – som har fundet vej ned mellem forhjulene – yder 1.217 hestekræfter.

Reklameblok:Med sine 18″ offroad-dæk skulle Blazeren være en potent rock crawler, du kan byde lidt af hvert. Og mere til. Men indrømmet, sådan set det ikke ud. Faktisk ser den mere show and shine-klar ud end noget andet. Men sådan kan skindet jo altid bedrage.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk