Reklame:

29-årig døde på gokartbane – nu er dansk virksomhed tiltalt for manddrab

Ulykken skete 28. juni sidste år, hvor den 29-årige omkom på en gokartbane i Esbjerg. Nu har det hele udviklet sig til en tiltale mod Bowl’N’ Fun i byen.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at anklagemyndigheden har rejst tiltale for uagtsomt manddrab mod Bowl’N’Fun i Esbjerg.

Der sker efter en ulykke på virksomhedens gokartbane i byen 28. juni sidste år. Ulykken kostede den 29-årige lovet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Anklagemyndigheden ønsker med straffesagen at gøre selskabet ansvarlig for, at gokartbanen ikke var tilstrækkeligt vedligeholdt og efterset forud for ulykken, hvor den 29-årige bliver ramt af et metalrør og efterfølgende afgår ved døden, lyder det fra politikredsen.

Bowl’N’Fun skal efter planen møde i retten 28. august.

LÆS OGSÅ: Alt for mange danske bilister snydes af ‘ny’ p-regel

Ulykken, der kostede den 29-årige livet, skete, fordi han påkørte et tre centimeter tykt stålrør, der pegede ind over banen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Kort efter dødsulykken udtalte Arbejdstilsynet kritik af forholdene, som man kaldte for både mangelfulde og et udtryk for dårlig vedligeholdelse. Ligesom banen havde ‘flere alvorlige fejl’.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?