Reklame:

25-årig anholdt på havetraktor – kørte rundt og kastede med øl!

Fredag aften stoppede en 25-årigs køretur på en havetraktor brat, da politiet fik fast i ham. 

Fredag aften i Nakskov på Lolland stak i den grad af for en 25-årig mand. Politiet fandt ham ved siden af en havetraktor på Svingelsvej i byen, hvor han var godt i gang med at kaste rundt med øl.

Forinden var manden blevet set omkring byens banegård, hvor han var højtråbende. Det skriver Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Manden blev kort efter mødet med ordensmagten anholdt for at overtræde ordensbekendtgørelsen og taget med på en tur til politistationen i Næstved.

Før turen gik så langt, visterede politiet dog den 25-årige, som viste sig at være i besiddelse af en hobbykniv. Derfor blev han også sigtet for overtræde knivloven.

LÆS OGSÅ: Fotovogn på overarbejde – 8.521 bilister blitzet på samme vej

Senere natten til lørdag blev den fulde mand løsladt igen. Men han har stadig sigtelserne hængende over hovedet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det sammen har et udenlandsk ægtepar i en helt anden sag. En sag der har fået medier uden for Danmark til at advare mod forholdene på vores veje. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?