Annonce:

18-årig får livstid for at lække Grand Theft Auto 6

En 18-årig englænder betaler nu den ultimative pris for at gave lækket op mod 90 klip fra spiludvikleren Rockstars arbejde med den kommende Grand Theft Auto 6.

Den bare 18-årige englænder Arion Kurtaj betaler nu den ultimative pris for at have lækket 90 klip fra udviklingsstadiet af Rockstar-spillet Grand Theft Auto 6.

Ifølge BBC er den unge mand autist. Noget hans forsvarsadvokat forsøgte at spille på i forhold til strafudmålingen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Advokaten prøvede med henvisning til den 18-årige psykiske helbred at få ham frifundet for alle anklager. Men lige lidt hjalp det.

Retten kom nemlig frem til, at Kurtaj var en del af den internationale hackergruppe Lapsus. En gruppe der har angrebet virksomheder som Uber, Nvidia og altså også GTA-udvikleren Rockstar Games.

Lapsus’ angreb har kostet firmaerne næsten 10 millioner dollar. Og det skal Arion Kurtaj nu betale for. En psykiater har nemlig vurderet, at Kurtaj vil vende tilbage til en kriminel løbebane, så snart han bliver sluppet fri.

Derfor er den unge englænder blevet idømt forvaring for livstid på et psykiatrisk hospital. Alt imens slår alene traileren til det kommende Grand Theft Auto en vanvittig rekord. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler