1 af 499: Zlatan har købt en Ferrari uden forrude

Når man er god for 1.3 millarder kroner, er en Ferrari til 26 millioner en lille udskrivning

Det siges, at han er god for mere end 200 millioner dollars. Så når man har en formue, der i danske kroner sniger sig over 1.3 millarder, er et par millioner eller 26 ikke verdens største udskrivning. Heller ikke for en Ferrari SP2 Monza.

I hvert fald ikke når man hedder Zlatan Ibrahimovic. Den svenske fodboldstjerne, der pt. triller bold i Serie A-klubben AC Milan, er fornyelig spottet i netop en SP2 Monza i hjemlandet Sverige. Nærmere bestemt i Stockholm.

LÆS OGSÅ: Verdens hurtigste – Hennesseys C8 ‘Vette har ramt 330 km/t

V12-motoren på 6.5 liter ligger mellem forhjulene og yder 810 hestekræfter og 719 newtonmeter ved 7.000 omdrejninger. Bilen er udstyret med italienske plader, og uden at kende til støvlelandets afgiftstryk, tør vi godt vædde en bøjet femmer på, at det umuligt kan være lige så højt som herhjemme.

Til sammenligning ville den åbne SP2 og den lukkede søsterbil SP1 koste.. Tja, det ved vi faktisk ikke, men skræmmende summer med dansk afgift. Vi tør ikke spørge.

Men ham Zlatan kan da glæde sig over at kunne køre 300 km/t. Hvis han tør i bil uden forrude.

Ikke at nøglerne til biler i den klasse er fremmede for den 38-årige fodbold-magier. Den private garage rummer allerede en Porsche 918 Spyder og en La Ferrari – blot for at nævne nogle få.

 

 

 


Reklame: