Vidste du det? Dansker har større rolle i Fast & Furious 9

Thue i Fast & Furious 9
Foto: UIP

Han hedder Otto på skærmen, og han er skurk i den nye F9-film. Til dagligt er han dansker og lystrer på navnet Thue Ersted Rasmussen.

Vi har ventet rigtig, rigtig længe på den nye Fast & Furious-film. Den hedder Fast & Furious 9 og lander i biffen den 24. juni. Men det er lige gået op for os, at en dansk gut spiller en relativt stor rolle i filmen.

Han hedder Thue Ersted Rasmussen, og du kender ham måske fra tv-serierne ‘Sygeplejeskolen’ og ‘Sunday’, men nu er han altså klar til at blive kendt som skurken Otto over hele verden.

Kino.dk har set filmen, og de fortæller:“Vi kan afsløre, at der er tale om en større rolle til danskeren, der har en afgørende indflydelse på handlingen. Karakteren Otto er nemlig finansiel partner til Doms bror Jakob Toretto (spillet af John Cena), som dukker op på arenaen og er klar til at skabe kaos.”

Vi glæder os super meget til at se, hvordan den danske Thue gør sig foran superstjerner som netop John Cena, Vin Diesel og Charlize Theron, når filmen har premiere den 24. juni.

Også danskerne Thure Lindhardt og Kim Kold har spillet med i Fast & Furious-serien. Dog i mindre roller end den, som Thue Ersted Rasmussen altså har i den nyeste.

Se mere herunder:

Thue i Fast & Furious 9 Thue i Fast & Furious 9

 Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk