VIDEO: To dræbt og flere såret ved biltræf i weekenden

For en 18-årige kvinde og en 34-årig mand endte et biltræf ude af kontrol med at koste dem livet i weekenden.


Politiet i New Jersey har anholdt og sigtet den 37-årige Gerald J. White for at køre to personer ihjel ved et biltræf i weekenden. Ifølge ordensmagten endte det spontant opståede biltræf hurtigt med at være ude af kontrol.

Og det er altså her, at den 37-årige i sin Infiniti har forvoldt både en mand og en kvindes død. Den 18-årige kvinde døde på stedet, da hun blev ramt af bilen. Den 34-årige mand var passager i en Honda Civic, som Gerald J. White ramte.

Anklager: Det samme som at affyre et skydevåben
Den 34-årige blev hurtigt kørt på hospitalet men døde efterfølgende af sine kvæstelser. Det skriver NJ.com.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Foruden sigtelserne for at have forvoldt to personers død er Gerald J. White også sigtet for at stikke af fra et ulykkessted og bringe andres liv i fare.  En anklager sidestiller situationen med at affyre et skydevåben mod en forsvarsløs folkemængde.

– At køre hurtigt i bil på et offentligt sted mange mennesker er det samme som at affyre et skydevåben.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Politiet: Træffet manglede tilladelser
Det lokale politi oplyser, at man var klar over, at biltræffet ville finde sted. Men man var ikke forberedt, på at træffet ville tiltrække så stor en folkemængde. Desuden var alle tilladelser forud for træffet ikke på plads.

Personerne, som arrangerede træffet, forsøger nu at slette den facebook-gruppe, hvori træf-planerne blev delt. Men på tidspunktet for denne artikels publicering er der stadig over 5.500 medlemmer i gruppen.

Den 37-årige bilist, som lørdag satte en stopper for det hele, har siden siddet varetægtsfængslet. Hvilken straf, han præcis står til, er uklart.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk