VIDEO: I 1988 gik politiet – også – i små sko


Motorsport og den almindelige trafik skal selvfølgelig holdes adskilt. Og som rallykører skal man ikke tro, man er/var noget – bare fordi der køres på offentlig vej. Heller ikke i 80’ernes England. 

Vi skal tilbage til slut-80’ernes England og den 26. udgave af Tudor Webasto Manx International Rally. Det deltog belgieren Patrick Snijers nemlig i. Og ovenikøbet i en BMW E30 M3.

Men da han for rullende kameraer fejlbedømmer afstanden til sit pit-mandskab i vejsiden, ser han kun en løsning. Nemlig at hive håndbremsen og i en snæver vending få Bimmerens snude den rigtige vej. Det var lokalbetjenten dog ikke synderligt imponeret over.

Så efter en snak om hvordan man opfører sig i trafikken – selvom man er rallykører – måtte Snijers med et smil tage imod en bøde. Løbet? Ja, det vandt han i øvrigt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk