Reklame:

VIDEO: RIP sænkede biler – vejbump sender ALLE biler på flyvetur

Herhjemme har de såkaldte actibumps allerede fået massiv kritik. Men det er ikke kun i Danmark, at vejbump giver bilister bølv.

Det ser vildt ud og må føles endnu vildere for bilister, der kommer kørende på en særligt uhyggelig vej i Fresno, Californien. For ejere af sænkede biler må strækningen være et decideret mareridt.

Alligevel har to vejbump ligget lige efter hinanden på den samme vej. Endda på begge sider af vejen. Og det i 11 år.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


De lokale kalder det at køre på vejen ‘at deltage i vejbumpenes olympiade’. Der er tilmed dedikeret en hel youtube-kanal til formålet. Kanalen ‘Speed Bump Olympics’ er fyldt med indhold kun fra den éne vej. Kanalen findes også på TikTok.

LÆS OGSÅ: Her stoppede politiet flere knallerter: “De kører jo 48 til 59 km/t”

På begge medier er det blevet til millioner af visninger af bilister, der – så skånsomt som overhovedet muligt – forsøger at passere de to bump. Bilisterne har dog alle det tilfælles, at de bliver sendt på noget af en flyvetur. Og det hver gang.

Interessant nok fortæller manden bag youtube-kanalen, at han faktisk aldrig har set en bil køre galt på grund af bumpene. Men ud fra de mange videoer at dømme har det været rigtig tæt på flere gange.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?