Annonce:

Her stoppede politiet flere knallerter: “De kører jo 48 til 59 km/t”

Det var henvendelser fra flere utrygge borgere, der torsdag morgen fik politi på jagt efter knallerter til at kigge forbi en skole på Ravnsbjergvej i Vig.

Torsdag morgen kunne politiet ikke beslaglægge nogle knallerter ved en skole i Vig, hvor ordensmagten var mødt op for at kontrollere, om de unge mennesker kørte ordentligt og lovligt.

Alligevel havde lokalpolitiet en plan, som skulle hindre ‘farlige flugtforsøg på knallerterne’. Derfor foregik kontrollen, efter at eleverne var mødt i skole.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Efter aftale med skolen blev knallertkørerene kaldt ud fra time, så deres knallerter kunne få målt topfarten på et rullefelt, som politiet havde med. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Politiet oplyser, at man kontrollerede seks knallerter. Og at af dem var der pillet ved fire, der kunne køre mellem 48 og 59 km/t. Det betød, at ejerne hver især fik en bøde. Beslaglæggelser blev der dog ikke noget af. Ingen af de fire knallertkører er politiet nemlig stødt på før.

De unge knallert-ejere blev dog gjort opmærksom på, at de risikerer at miste knallerterne, hvis de bliver opdaget på dem igen. Altså i ulovlig stand.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler