Reklame:

VIDEO: Denne Toyota kører rundt med et toilet.. og det virker!

Det at skulle på tønden i en fart får pludselig en mere konkret betydning.

Du kender camperen. Du slipper billigere i registreringsafgift, hvis du slæber et interimistisk køkken og sengepladser med dig rundt. Men et toilet ligefrem. Det er kun noget, vi indtil videre har hørt om og set i autocampere. Altså lige indtil nu.

For denne Toyota Fortuner er hverken en camper eller en autocamper. Bilen er en SUV i mellemstørrelse som den slags er flest. Høj, bred og med plads til hele familien. Plus deres efterladenskaber… sådan helt bogstavelig talt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I Youtube-videoen herunder kan du se journalist Sarath Saji præsentere bilen. Han taler hindi, og desværre er der ingen engelske undertekster. Men du skal ikke have meget andet end to øjne i hovedet, før videoen forklarer sig selv.

Det er firmaet Ojes Automobiles der har udstyret Toyotaen med et toilet. Og de har faktisk lavet et lille badeværelse ud af selve indretningen. I hvert fald behøver du ikke dele oplevelsen med bilens øvrige passagere, og de behøver omvendt ikke sidde i din… øøh, ja du ved – lugt… Der er endda udluftning, en sele og det hele.

Løsningen er ifølge Carscoops ret populær i Indien. Især blandt taxachauffører som på farten kan have svært ved at finde ordentlige offentlige toiletter.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?