VIDEO: Buschauffør sigtet – ramte 18 biler og flygtede


En af bilerne var en ambulance. Nu er den 45-årige partybus-chauffør sigtet for en lang række lovovertrædelser.

En 45-årig partybus-chauffør risikerer en bøde på ‘flere tusinde dollars’, efter at han i sidste uge besluttede sig for at køre mod kørselsretningen. Det skriver  ABC 7 Chicago.

Undervejs ramte bussen 18 biler. Nogle af bilerne slap med lidt skrammer og få buler, mens andre  efter mødet med bussen anses som totalskadet. Flere vidner optog bussens kørsel, og heller ikke den ser i klippet for køn ud efter de mange sammenstød.

Til CBS News fortæller et vidne, at han kun lige var steget ud af sin kærestes bil, før den vildfarende buschauffør smadrede det ene sidespejl på kærestens bil.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Hvorfor buschaufføren valgte at tage turen mod trafikkens retning, er endnu uklart. Men hans synderegister har allerede vist, at han har det svært med at følge lovens bogstav. For kørslen i sidste uge har politiet i Chicago sigtet ham for ‘hensynsløs og farlig kørsel. Ligesom han er sigtet for at flygte fra et gerningssted og for at gøre skade på offentlig ejendom.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk