UPS: McLaren-ejer fyldte diesel på sin F1 GTR

Ikke bare indrømmede han sin fejl, han skrev direkte om det på sine sociale medier.


Gordon Murray er på mange måder en genial mand, som designeren bag McLaren F1 indgik britten stort set ingen kompromiser. Altså pånær ét. Selv en F1 kan ikke køre på diesel. Der skal højoktan-benzin til.

Francois Perrodo er racerkører, og han ejer ikke bare en McLaren F1. Han ejer en F1 GTR. Dem findes der 28 eksemplarer af. Om den enorme BMW-V12’er er stået af, kan vi ikke tyde ud fra Perrodos opslag på Instagram. Men faktum er, at det til en trackday fornyelig gik lidt for hurtigt med at få valg tankpistol. Faktisk greb Francois Perrodo bare ‘den første og den bedste’, som han skriver.

I hvert fald fik McLaren-ejeren hældt diesel og ikke benzin på den ultrasjældne englænder. Han skal dog være glad for, at det ikke var omvendt. Ofte er det i den slags tilfælde nok at tømme tanken, rense dyser og selve brændstofpumpen for at gøre skaden god igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men taget i betragtning af, at McLaren F1 – selvom de ældste biler nærmer sig 30 år – slipper Francois Perrodo næppe så billigt fra sin ‘fuck up’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk