Uddelte p-bøder efter skyderi i Field’s


Tre personer blev dræbt, flere hårdt såret og så blev der uddelt p-bøder.

Efter søndagens uhyggelige skyderi i indkøbscenteret Field’s på Amager i København stod tiden nok stille for mange. Men ikke for parkeringselskaberne, der efter tragedien uddelte p-bøder i området.

Det selvom Københavns Politi flere gange – både på sociale medier og på pressemøder – fortalte, at folk i området skulle væk fra stedet i samlet flok. Folk, der var ankommet til området i bil, måtte hente deres biler på et senere tidspunkt.

Alligevel fortæller Morten Lynge til Ekstra Bladet, der var til koncert i Royal Area umiddelbart ved siden af Field’s, at han har fået en p-bøde. Hans bil stod parkeret mellem indkøbscenteret og koncertstedet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Til mediet fortæller Morten Lynge, at p-afgiften er udskrevet under 30 minutter, efter at politiet har givet besked, om at bilisterne igen måtte hente deres biler fra området.

– Nu går jeg normalt ikke i små sko, men det der er godt nok langt ude. Det er dårlig stil, siger han.

Ses vi til Auto Show?


Rettelse: Af artiklen fremgik det tidligere fejlagtigt, at Europark har udstedt fem p-afgifter. Det er ikke korrekt, skriver selskabet i en mail til Boosted.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk