Reklame:

Toyota tager firecylindret Supra til Danmark

Den er klar til de danske veje til foråret

Den har allerede været i på markedet i hjemlandet Japan siden modellens introduktion sidste år, og nu tager Toyota i Danmark også den firecylindrede Supra Mk.V til Danmark.

Den tre-liters BMW-rækkesekser får dermed selskab af en to-liters, firecylindrede motor med turbo i Toyotas danske modelprogram, det bekræfter importøren.

Motoren er også denne gang fra BMWs hylder.

LÆS OGSÅ: Hvornår har du sidst set en Hilux med 1.000 hk? NU!

Reklame:


Den firecylindrede motor har 258 hestekræfter, 82 mindre en den sekscylindrede udgave, og 400 Nm. Omvendt lettere den mindre motor Supraen for hele 100 kilo i forhold til den sekscylindrede.

Den to-liters turbomotor med twin-scroll-teknologi, der eliminerer turbotøven, er som sin 3.0-liters storebror sammenkoblet med en 8-trins automatgearkasse fra ZF.

Toyota har ikke lagt begrænsninger på produktionen af den nye GR Supra 2.0, men bygger i forbindelse med introduktionen i Europa i alt 200 særlige udstyrsudgaver med den nye motor, der får navnet Fuji Speedway Edition.

Om nogle af de biler kommer til Danmark er endnu uvist. Men den almindelige, to-liters Supra kommer på danske veje i løbet af foråret. Prisen har importøren ikke på plads endnu, men den større, tre-liters rækkeksekser-bil koster over en million kroner på danske plader.

 

 


Reklame: