Toyota bygger speciel GR Yaris for at hylde sunhedspersonale


Hverdagens helte – særligt i disse coronatider – hyldes af japanernes engelske afdeling.

Som herhjemme er englænderne også hårdt ramt af coronavirus. Til forskel fra Danmark har England dog allerede taget hul på det vaccineprogram, der forhåbentlig for bugt med den virus, som har lagt verden ned i store dele af 2020.

LÆS OGSÅ: Et stunt i Fast and Furious kostede 25 millioner dollars

Og for at hylde sygeplejsker, læger og andet sundhedspersonale, der dagligt kæmper utrætteligt på landets hospitaler, har Toyota England fået bygget en helt speciel GR Yaris.En sjov lille lommeraket – du kan læse vores test af her.

Den helt specielle Toyota er designet af den blot 16-årige Alice Goodlife, som vandt Toyotas ‘design en rallybil’-konkurrence.  Med hendes design udgør en politibetjent, en sygeplejerske, en håndværker, en lærer og en butiksansat størstedelen af bilens profil.

Tegnede påskeliljer er også markant tilstede på den potente Yaris, og det er de netop, fordi blomsten er nationalblomst i Wales, hvor Alice Goodlife bor og kommer fra.

Om sit design siger hun, at hun var knust, da corona-pandemien aflyste det walisiske WRC-løb, som ellers skulle være kørt i den nordlige del af landet i slutningen af oktober.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se Alice Goodlifes bud på en Toyota GR Yaris.Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk