Annonce:

Tilbagekalder 450.000 biler – benzinen pisser ud

Det er flere år siden, de første biler blev tilbagekaldt på grund af problemet. Men bilisterne er blot blevet ved med at klage. Og nu tilbagekalder VAG-gruppen yderligere 450.000 biler.

Det er flere år siden VAG-mærkerne Volkswagen og Audi i første omgang blev tvunget til at tilbagekalde biler med lækkage på brændstoftanken.

Dengang sagde koncernen, at det drejede sig om Golf og A3-modeller bygget mellem 2015 og 2016. Helt præcist 110.042 biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men nu vrider de amerikanske trafiksikkerhedsmyndigheder igen armen om på mærkerne. De skal tvinges til at tilbagekalde endnu flere biler med samme problemer.

Det skriver Reuters.

LÆS OGSÅ: Vil forbyde populært valg blandt elbil-ejere i Danmark

Myndighederne mener at have grund til at antage, at VAG-gruppen stadig ikke har løst problemet med de utætte benzintanke i 2020.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Derfor – og på grund af fortsatte klager fra bilister – skal 447.497 biler nu en tur på værksted. I tilbagekaldelsesbefalingen skriver myndighederne, at man har modtaget 79 klager fra bilisterne.

Her klages der over alt fra benzinlæk over biler, der ikke kan tankes, til en ‘kraftig lugt af benzin’ inde i selve bilerne. Det drejer sig om Audi A3 og en række forskellige Volkswagen Golf-modeller bygget mellem 2015 og 2020.

Symptomerne, som bilisterne klager over at opleve, minder om dem, der tidligere har givet VAG-koncernen problemer. Dengang påstod koncernen at have fundet fejlen i en defekt brændstofpumpe inde i selve tanken.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:

Volkswagen-gruppen kan meget vel have været klar over problemet, inden man nu er blevet tvunget til at tilbagekalde de mange hundredtusinde biler. Allerede i oktober sidste år forlængede koncernen nemlig garantien på den pumpe, de amerikanske myndigheder nu siger kan være defekt.

BILERNE DER NU TILBAGEKALDES:

AudiA32015-2020
AudiS32015
AudiRS 32018
VWGolf2015-2020
VWGolf Variant – sportwagen2015-2017
VWGolf GTI2015-2017
VWGolf R2017

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler