Test Drive Unlimited ‘Solar Crown’ er en realitet – her er alt, vi ved

Næsten ti år skulle der gå, før vi hørte nyt om Test Drive Unlimited. Nu er det her næsten, og udviklerne er allerede klar til at løfte sløret for de vildeste detaljer

Det er mere end ni år siden, at vi sidst så et nyt TDU-spil, men omsider er Test Drive Unlimited 3 her. Eller i hvert fald næsten – det udvikles stadig. Spillets titel bliver Test Drive Unlimited: Solar Crown, og det vil blive udviklet af Kylotonn, også kendt som KT Racing.

Denne første video fra udviklerne bag det nye Test Drive viser ikke noget gameplay, desværre. Alligevel er traileren godt fyldt med fartfornemmelser. Der er nemlig en masse hurtige og meget glamourøse skud af diverse biler.

LÆS OGSÅ: Den ultimative familieflytter: ABT giver RS6 et ekstra ‘R’ og 740 hk

Vi håber, at det KT dermed siger, at de har haft den helt store pengepung fremme for at tegne så mange licenser som overhovedet muligt.


Kigger du godt efter i trailerens krediterings-information, ses licenser til mærker og modeller som Bugatti, Dodge, Ferrari, Koenigsegg (plus Regera og Agera), Lamborghini, Porsche (plus 911, Carrera, Cayenne og 918 Spyder) da også.

Bygger virtuel ø i 1:1 med virkeligheden
TDU 2 gav os 1:1-genskabelsen af Ibiza, hvilket gav omtrendt 2.800 kilometers virtuel asfalt at drøne rundt på i alt fra Ferrari Calfornia til Audi RS6 C7.

Test Drive Unlimited: Solar Crown gør tricket efter. Hvilken ø man helt præcist går efter, er dog endnu ikke afsløret. Men kan vi få flere kilometer asfalt? Tak!

LÆS OGSÅ: Nyt fra Arthur på 78 – nu har hans Audi TT 1.068 hk

TDU 2 var på mange måder imponerende, men det var også – med alle sine bugs og nedbrud – virkelig irriterende. Det håber vi selvfølgelig, at KT Racing har fået styr på til lanceringen.

Endnu ingen udgivelsesdato
Udvikleren burde i hvert fald vide en ting eller to om bilspil, eftersom de har stået bag de sidste fire udgivelser af det officelle WRC-spil.

Desværre er der også dårligt nyt. Eller det vil sige hemmelighedskræmmeri. KT Racing vil nemlig ikke ud med præcist, hvornår spillet lanceres. For som de siger:

– Vi vil bruge tid på at perfektionere spillet.

 

 

 


Reklame: