Annonce:

Tesla-hader bruger formue på at redde forladte biler

Han har brugt formuer på at få Super Bowl-reklamer til at advare mod Teslas teknologi. Men nu har milliardæren Dan O’Dowd købt en bunke Teslaer, der var strandet i Kina.

Historien er måske et match made in heaven. I hvert fald er det paradoksalt, at en af verdens største Tesla-kritikere nu betaler for redningen af en bunke Tesla Roadster-modeller.

Men det gør han. Milliardæren Dan O’Dowd har flere gange brugt formuer på reklametid under Super Bowl-finaler i USA. Tid han har brugt på at advare mod Teslas selvkørende teknologi, som han kalder ‘farlig og halvfærdig’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ikke desto mindre har Dan O’Dowd, der blandt andet tjener penge på at konkurrere med Tesla på netop teknologi, købt en bunke af de første Tesla Roadster.

Det skriver Carscoops.

Historien om bilerne gik viralt sidste år, da det kom frem, at bilerne var strandet i en kinesisk havn. Efterladt i containerne, fordi myndighederne nægtede dem adgang til landet.

LÆS OGSÅ: Dansk Le Mans-hold er gået konkurs

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bilerne blev siden købt af Gruber Motor Company og hentet hjem til USA. Men efterfølgende er historien om bilerne gået lidt i glemmebogen.

Altså, lige indtil det på YouTube kom frem, at de står hos en Tesla-specialist i Seattle. Her anslås det, at der skal findes yderligere 300.000 dollar for nye batterier til bilerne.

Altså oven i de 800.000 dollar svarende til 5,5 millioner danske kroner Dan O’Dowd allerede har betalt for bilerne.

Læs flere nyheder fra og om Tesla her!

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler