Tankstation i gavehumør – her er benzin og diesel gratis

Foto: Erik Mclean

Altså så længe det varer. Og det er formentlig allerede slut.

Mange troede det var en dårlig joke, da en tankstation i Massachusetts satte prisen på benzin og diesel kraftigt ned den 1. april. Faktisk var brændstoffet den dag helt gratis på en tankstation i byen Norwood. Eller i hvert fald indtil der var tanket for 50.000 dollars. Det svarer til 356.000 kroners gratis brændstof. Bilforhandleren Ernie Boch Jr. havde betalt for det.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Og nu gør den samme tankstation det igen. Altså i anledning af den amerikanske helligdag Thanksgiving – som i år falder i dag. Altså torsdag 24. november.

Klokken 8 i morges (lokal tid, red.) satte tankstationen så prisen ned. Øjeblikket blev fanget af Ernie Boch Jr. selv, som lagde den nærmest magiske ændring af prisskiltet på Twitter. Han kalder det selv ‘Tanks-Giving’.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Ifølge Carscoops er der dog sat en begrænsning på. Altså pr. bilist. Der må tankes for en værdi op til 75 dollars. Men selv med grænsen in mente burde der var rigeligt til at mange kan nå at fylde tanken op.

Generelt er benzin og diesel nemlig meget billigere i USA end eksempelvis herhjemme.  I øjeblikket betaler amerikanerne hvad der svarer til 6,6 kr. literen for benzin.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk