Rasende bilist råbte “pansersvin” – får måske bilen beslaglagt

Foto: Rigspolitiet/PR

En meget ung bilist kørte mandag aften så råddent rundt i sin bil, at Sydsjællands og Lolland Falsters Politi havde fat i ham to gange. Det brød bilist sig bestemt ikke om.


Mandag aften udløste ordet “pansersvin” den mindst alvorlige sigtelse mod en 18-årig mand. Han kørte nemlig så råddent rundt i sin Ford, at Sydsjællands og Lolland Falsters Politi havde fat i ham to gange. Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

Det var en politibetjent på vej hjem fra arbejde, der i første omgang lagde mærke til en noget frisk kørsel. Blandt andet overhalede den 18-årige højre om og brugte noget cykelsti som kørebane. Det skete i kl. 15.55 i Holme-Olstrup. Her blev manden i øvrigt bedt om at afgive en blodprøve, som skal fastlægge, om han under kørslen var påvirket af stoffer.

Lidt senere – omkring kl. 18.55 – var den så gal igen. Her blev 18-årige set i Næstved. Bilisten havde dog ikke meget til overs for betjentene. Så det var her, at ukvemsordene og en sigtelse for at fornærme politiet røg oveni synderegisteret.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kan beholde bilen – måske…
Her kunne politiet i øvrigt konstatere, at manden var påvirket af stoffer. Hvilket han også blev sigtet for. Over for Ekstra Bladet bekræfter Sydsjællands og Lolland Falsters Politi, at man i forbindelse med møderne med den 18-årige ikke har beslaglagt bilen.

Det er der foreløbig ikke grundlag for, lyder forklaringen. Men politiet overvejede det tilsyneladende grundigt.  Helt uden for mistanke om vanvidskørsel er den 18-årige dog ikke. Politiet mangler stadig svar på, om hastigheden var høj nok, til at bilisten har gjort sig skyldig i vanvidskørsel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk