Sort is får 65 biler til at smadre sammen


Selv den virkelig dygtige chauffør kan komme til kort over for noget asfalt belagt med sort is. I New Jersey gik det fornyelig helt galt.

Det ser voldsomt ud, hvilket det sikkert også har været, da 65 biler fornyelig var involveret i to uheld meget tæt på hinanden i New Jersey. Ifølge lokale medier skyldtes det hele, at sort is på vejene skabte nogle kedelige kædereaktioner, som altså først stoppede med bil nummer 65.

Den første bil kørte galt lidt efter kl. 06 om morgnen, og da politiet ankom til stedet, var yderligere 14 biler ramlet sammen på stedet. Flere af bilisterne måtte sendes en tur forbi hospitalet for at få behandling for deres skader.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Ganske kort efter og ikke ret langt fra det første ulykkessted var den så gal igen. Og det uheld udviklede sig noget mere voldsomt med i alt 50 biler involveret, også her måtte flere bilister en tur forbi hospitaler i nærheden for at blive lappet sammen igen.

To bilister omkom desværre.

De to ulykker fik efterfølgende den lokale politichef til at advarer folk om vejr- og vejforholdene på stedet.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk