Skifter elbil ud med benzinbil: “Jeg sparer 6.000 kr. på det”

En elbil-ejer har snart ladet sin bil for sidste gang, han skifter nemlig til en benzinbil. Økonomien i det er afgørende.


– Det er en bombe under min økonomi.

Sådan siger bilisten Jens Hjorth til TV2 Fyn. Han ejer en elbil. Men snart skifter han den ud med en benzinbil. På den måde kan han nemlig sparer hele 6.000 kr. om måneden. Alt sammen fordi elpriserne på det seneste er stukket af.

LÆS OGSÅ: Landets største ladeoperatør opsiger alle kunder – så dyrt bliver det

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og fra 1. januar 2023 har ladeoperatøren ophævet Jens’ og alle andre kunders fastpris-aftaler. Den vej rundt bliver det altså også dyrere at lade elbilen.

Den besparelse, Jens Hjort i sin tid opnåede ved at købe en elbil frem for netop en benzinbil, er helt væk nu, mener han. Noget andet er, at han måske slet ikke kan komme af med elbilen. I hvert fald ikke uden at tage et tab der gør ondt værre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det var transportminister Trine Bramsen (S) også inde på, da hun torsdag i denne uge tog det første spadestik til en ny ladepark på Fyn.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk