“Skal du ha’ en bil til konen, så har Agilease klonen” – Shitstorm mod leasingfirma efter afsløring på DR1

Foto: Agilease A/S

Agilease A/S i Viborg er et af de leasingfirmaer, som er under luppen i den nye dokumentarserie på DR1 – nu shitstormes de på deres sociale kanaler og Trustpilot.

Mandag aften løftede DR1 sløret for del 1 af 3 i dokumentarserien ‘Pengejægerne’, som kaster lys på den omfattende og systematiske svindel med blandt andet leasingbiler og kloning af biler, som har stået på i årevis.

I den forbindelse bliver det Viborgensiske leasingfirma, Agilease A/S, grundigt undersøgt i forbindelse med flere solgte biler, som har vist sig at være klonet, og en direktør, der nu sidder varetægtsfængslet for grov svindel.


LÆS OGSÅ: DR1 går i flæsket på leasing-svindel

Det har ført til en massiv shitstorm på de sociale medier og anmeldelsessiden Trustpilot, hvor Agilease udskammes på alle tænkelige måder. Nogle af dem er endda til den humoristiske side i en knap så morsom sag, hvor du kan læse små rim såsom:

“Skal du have en bil til konen, så har Agilease klonen” og “Agilease sælger biler dag og nat, mens vi snyder Told & Skat”.

Det har fået Agilease A/S til at komme med en offentlig udmelding på sagen, hvilket de ifølge DR1 ikke har været særligt villige til under optagelserne.

Her er opslaget fra Agilease A/S:

 Martin 'Pyramiden' Poorhamidi er chefredaktør og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 15 år. Email: mp@boosted.dk