“Skal du ha’ en bil til konen, så har Agilease klonen” – Shitstorm mod leasingfirma efter afsløring på DR1

Foto: Agilease A/S

Agilease A/S i Viborg er et af de leasingfirmaer, som er under luppen i den nye dokumentarserie på DR1 – nu shitstormes de på deres sociale kanaler og Trustpilot.

Mandag aften løftede DR1 sløret for del 1 af 3 i dokumentarserien ‘Pengejægerne’, som kaster lys på den omfattende og systematiske svindel med blandt andet leasingbiler og kloning af biler, som har stået på i årevis.

I den forbindelse bliver det Viborgensiske leasingfirma, Agilease A/S, grundigt undersøgt i forbindelse med flere solgte biler, som har vist sig at være klonet, og en direktør, der nu sidder varetægtsfængslet for grov svindel.

LÆS OGSÅ: DR1 går i flæsket på leasing-svindelDet har ført til en massiv shitstorm på de sociale medier og anmeldelsessiden Trustpilot, hvor Agilease udskammes på alle tænkelige måder. Nogle af dem er endda til den humoristiske side i en knap så morsom sag, hvor du kan læse små rim såsom:

“Skal du have en bil til konen, så har Agilease klonen” og “Agilease sælger biler dag og nat, mens vi snyder Told & Skat”.

Det har fået Agilease A/S til at komme med en offentlig udmelding på sagen, hvilket de ifølge DR1 ikke har været særligt villige til under optagelserne.

Her er opslaget fra Agilease A/S:

 Martin 'Pyramiden' Poorhamidi er chefredaktør og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 15 år. Email: mp@boosted.dk