Reklame:

Sjælden Zonda blev bygget til Lewis Hamilton – nu er den smadret

Lewis Hamilton har selv sagt, at han elskede lyden men hadede at køre i bilen. Hvilket han i øvrigt aldrig gjorde, fordi han har svoret kun at køre elbiler på offentlig vej.

Lewis Hamilton har tidligere svoret, at han kun køre i elbiler. I hvert fald på offentlig vej. Om det var derfor, han i 2021 skilte sig af med sin specialbyggede Pagani Zonda, der tilmed bærer hans navn, skal vi ikke kunne sige.

Men nu er bilen bare en skygge af sig selv. Den har nemlig været involveret i et trafikuheld. Denne gang noget mere alvorligt, end det den samme bil var ude for i slutningen af 2015.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bilen er således blevet godt og grundigt smadret i en tunnel i Wales. Så meget at den i hvert fald ikke var i stand til selv at køre derfra men måtte hentes på fejeblad.

Ifølge vidner på stedet, blandt andre fotografen Ethan Gale som Motor1.com referer til, slap føreren af den potente italiener fra ulykken ‘uden alvorlige skader’.

LÆS OGSÅ: Alt for mange danske bilister snydes af ‘ny’ p-regel

Men hvad der præcis fik Zondaen på afveje, er endnu ikke fastlagt. Manglende evner bag rattet er dog et godt bud. For selv for en syvdobbelt verdensmester som Hamilton er den 7,3-liters Mercedes-udviklede V12-motor noget af en mundfuld.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

760 LH har – som navnet antyder – 760 hestekræfter. Og så har den faktisk også manuelt gear. Det bestilte Lewis Hamilton i sin tid, fordi han ikke brød sig om automatgearet.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?