Set 69 mio. gange på Youtube – Ken Blocks Ford Fiesta-racer søger ny ejer

Hvis der er en Ford, som nogensinde er gået viralt, må det være Ken Blocks Fiesta. Stjernen i Gymkhana Three.

Den har 600 hestekræfter og 900 Nm og så har du helt sikkert set det hele i auktion. Videoen med Ken Blocks vilde Ford Fiesta er nemlig set mere end 69 millioner gange på Youtube.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Men nu kan du selv komme bag rattet. Altså hvis du har et sted mellem 300.000 og 350.000 dollars svarende til mellem 2,1 og 2,4 mio. danske kroner. Og så skal du selvfølgelig lige sørge for at få bilen fragtet fra Miami, USA – hvor auktionen finder sted – og hjem til Danmark.

I Gymkhana Three tager Ken Block den vanvittige Fiesta en tur med over Atlanten. Kun for at slippe den løs på en af Frankrigs ældste racerbaner Auodrome De Monthery. Videoen – som du kan se herunder – varer lidt mere end 7 minutter. Og ja, det er godt klippet. Men man får fornemmelsen af, at Block ikke én eneste gang slipper speederen.

Bilens næste ejer skal allerede findes på lørdag. Altså den 10. december.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk