Schmiedmann vækker BMW M3 E30 EVO 2 til live

Schmiedmann BMW M3 E30 EVO2 S14 engine

Sjælden BMW har fået sit hjerte tilbage. Danske Schmiedmann restaurerer tysk konge-klassiker.

Vi har netop modtaget en video fra Schmiedmann, der viser en vigtig milepæl i et enormt stort arbejde med at restaurere en BMW M3 E30 EVO 2. Bilen har nu fået sin S14-motor monteret.

Bilen er ejet af en gut med cypriotisk afstamning, men han bor nu i England – derfor er bilen højrestyret. Modellen er fra 1988 og kun bygget i 501 eksemplarer, så det er noget af en sjældenhed, der er under kniven hos Schmiedmann. Men skal det gøres ordentligt, og er mærket BMW, så er det ikke til at komme udenom Schmiedmann.

Reklameblok:Lige præcis den her bil er blevet brugt af BMW som pressebil, og den har kun kørt 45.000 km i løbet af dens nu 30 års levetid – ejeren har udførligt skrevet om hans historie med bilen. Fra hvordan han anskaffede den, til hvordan den kom i den sørgelige stand, som mødte Schmiedmann-gutterne, da de fik opgaven. Du kan læse første del af historien HER og anden del HER.

Herunder kan du se den Misano-røde M3 få sit sindssygt flotte og effektive hjerte tilbage:

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk