RingTaxi med ny licens: 3 år mere med verdens fedeste taxi-tur

Foto: Ringtaxi.de

Verdens fedeste taxitur får du på Nürburgring og nu har RingTaxi fået GO til at køre i yderligere 3 år – skal du prøve? 

Nordschleifen på Nürburgring er 20,8 kilometer lang og berygtet over hele verden for sin elevation og tekniske sving. Hvis du har en sjov bil, men ingen erfaring på bane, så bør du måske overveje en tur med en RingTaxi først.

RingTaxi har givet fartglade mennesker én på opleveren i årevis og nå har de igen fået fornyet deres licens, så de er sikret kørsel de kommende tre år og det er rigtig godt nyt.


Bilerne, du kan komme med i, er blandt andre BMW M5, Porsche 991 GT3 RS, Mercedes AMG GT-R og andre baneraketter. Bag rattet har der gennem årene været mange racerkørere bag rattet og det er blandt andet her, tyske Sabine Smith, fik sin berømmelse som prinsessen af ringen.

En tur i en M5 for op til tre passagerer koster 249 euro og vil du køre med i en AMG GT-R skal du slippe 299 euro – her kan du dog kun køre med alene. Se de fede biler, tjek priser og book din tur på RingTaxi.com

Og nu hvor du er i gang, så se lige denne fede video fra én af sommerens ture i Porsche 911 GT3 RS:Martin 'Pyramiden' Poorhamidi er chefredaktør og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 15 år. Email: mp@boosted.dk