Ricciardo: Jeg bliver hos McLaren

Foto: McLaren

Australieren, der udefra set har det mere end svært i McLaren-raceren, bekræfter, at han bliver hos holdet til og med 2023-sæsonen.

Daniel Ricciardo har ikke tænkt sig at forlade McLaren. Det bekræfter australieren nu på sin officielle Twitter-konto. Længe har det ellers været rygtet, at Ricciardo var på vej ud. Hvis da ikke McLaren selv er ved at smide ham ud.

Men det bliver der altså ikke noget af. I hvert fald ikke før 2023-sæsonen er kørt indtil det sidste ternede flag.

– Der har været mange rygter om min fremtid i Formel 1. Men jeg vil have, at I skal høre det fra mig. Jeg bliver hos McLaren indtil slutningen af næste år. Og jeg har ingen planer om at forlade sporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Jeg arbejder min røv i laser på at få det bedste ud af bilen, og få den tilbage der hvor den høre til. Jeg vil stadig det her mere end noget andet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk