Reklame:

Rasende på dansk youtuber: “Ufatteligt dumt blær at køre 266 km/t lovligt”

Først var Ekstra Bladet forarget over, at den danske youtuber Joachim Stender har kørt stærkt på Autobahn. Nu er Rådet for Sikker Trafik det samme.

Det er ikke noget at komme efter. Visse steder på den tyske Autobahn må du køre lige så hurtigt, du vil og kan. Og frem for alt din bin kan.

Også selvom du er en dansk Youtuber, der forarger Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Alligevel kan også hidse Mogens Kjærgaard Møller, der er direktør for Rådet for Sikker Trafik, op, at en dansker har kørt 266 km/t på en motorvej, hvor det er lovligt, og fortalt om det i en podcast.

– Det her er så ufatteligt uintelligent, at det næsten taler for sig selv.

LÆS OGSÅ: Medie forarget over dansk youtuber – “Han kører jo 266 km/t lovligt”

–  Det der blær, det er der ingen, der tager hatten af for. Det er så absurd og tåbeligt, at det næsten ikke er værd at kommentere, siger direktøren til avisen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Mogens Kjærgaard Møller køber i øvrigt slet ikke Joachim Stenders påstand om, at farten ikke betyder ret meget, hvis bare man har styr på sagerne under ordnede forhold.

Selv tog Joachim Stender det dog rimelig køligt, da Ekstra Bladet ringede for at spørge til udtalelserne, som youtuberen kom med for et par dage siden i en podcast.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?