Annonce:

Porsche har designet verdens tyndeste telefon

Skal mobilen være tynd men foldbar, fås det ikke tyndere – og frem for alt dyrere – end den Porsche Design-udviklede Honor Magic V2 RSR.

Honor Magic V2 RSR er verdens tyndeste foldbare telefon. Og så er den rasende dyr. Porsche Design vil have hele 2.200 dollar for den.

Det svarer til 15.180 danske kroner. Her i begyndelsen er det dog kun kineserne, der kan bruge den slags penge. Telefonen er simpelthen ikke tilgængelig andre steder i verden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Altså ikke før senere på året. Porsche Design siger selv, at telefonen er inspireret af kølergrillen på en 911. Og den er farvet Agate Grey.

En farve, man faktisk også kan få en rigtig Porsche i. Om det så retfærdiggør prisen, eller om det er de to skærme, den 1 TB store hukommelse eller glasset, der er modstandsdygtigt over for ridser, skal vi lade være usagt.

LÆS OGSÅ: Bilimportørernes direktør nægter at beklage løgn om elbiler

Porsche har ikke verdens hurtigste bil. Men en 911 er i reglen hurtigere end en Tesla Cybertruck. Også selvom Elon Musk gerne vil påstå noget andet. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Porsche kan desuden trøste sine kunder med, at mærket næppe tror på et forbud mod fossile biler. Heller ikke selvom EU lægger op til netop det i 2035.

Læs flere Porsche nyheder her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler