Annonce:

Bilimportørernes direktør nægter at beklage løgn om elbiler

Direktøren i brancheforeningen De Danske Bilimportører erkender nu, at det ikke er rigtigt, at der svindles for op mod en milliard kr. i registreringsafgift på brugte elbiler.

Besøg vores annoncør:

Det er ikke rigtigt, at der svindles for op mod en milliard kroner med registreringsafgiften på brugte elbiler, som importeres til Danmark.

Det erkender direktør i brancheforeningen De Danske Bilimportører, Mads Rørvig, nu over for Motor-magasinet.

Det var ellers Mads Rørvig, der i november sidste år til TV2 fortalte, om hvad brancheforeningen mener, er milliardsvindel.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men det viser sig nu ikke at være rigtigt. I et svar til Folketinget oplyser skatteminister Jeppe Bruus (S), at Motorstyrelsen ikke kan genkende billedet fra bilimportørerne.

LÆS OGSÅ: Tesla tjente 12 milliarder kroner sidste år – men ikke på biler

Men Mads Rørvig vil ikke beklage det forkerte udsagn. I stedet kalder han det “ærgerligt”, at et “forkert estimat” nu skygger for, at der faktisk er fejl i, og at der begås systematisk snyd med, registreringsafgiften.

Hos Dansk Bilforhandler Union kalder man det problematisk, at bilimportørerne kan få taletid i medierne ved at lyve tal større. DBFU mener, at tallet er nærmere 50 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hos Autobranchen Danmark er man heller ikke begejstret, selvom direktør Gitte Seeberg er enig med bilimportørerne i, at der ikke må snydes med afgifterne.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler