Reklame:

Politiet stoppede 55-årig – så truede han med at smadre politistationen

Politiet har taget bilen fra en 55-årig bilist som mandag aften truede med at smadre den lokale politistation. 

Især én af de bilister, Midt- og Vestsjællands Politi stoppede i løbet af mandagen i denne uge, kender ordensmagtens særdeles godt.

Det holdt dog ikke bilisten – en 55-årig mand fra Roskilde – fra at komme med trusler. Ikke direkte mod betjentene men deres arbejdsplads. Politistationen i den samme by.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Mandens kørekort er ved en tidligere lejlighed blevet taget fra ham. Af samme grund kunne politiet tage bilen fra ham. Og det var her, truslen faldt midt på åben gade.

Den slags skal politiet dog ikke finde sig. I døgnrapporten skriver Midt- og Vestsjællands Politi, at manden også blev sigtet for overtrædelse af straffeloven. Kort efter kom et fejeblad efter hans bil som nu er beslaglagt.

LÆS OGSÅ: Blæste på fartgrænsen.. igen – bilist får fartbøde på 900.000 kr.

I den kommende retssag mod den 55-årige mand vil anklageren formentlig gå efter at få bilen konfiskeret på statens vegne. Manden har desuden en sag om vanvidskørsel tilbage i april hængende over hovedet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det er han langtfra den eneste der har. Da loven om vanvidskørsel fyldte 2 år tilbage i marts, kunne Rigspolitiet oplyse, at man havde beslaglagt næsten 2.000 biler for den slags kørsel.

Kort efter kom politiet flere steder i landet efter 7 biler på én gang, fordi en dansk youtuber ifølge ordensmagten har brugt mediet til at dokumentere sin og andres vanvidskørsel. Læs mere om den sag her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?