Reklame:

Politiet sigter lastbilchauffør efter dum beslutning: “Vejdirektoratet vil også have erstatning”

Torsdag var en lastbilchauffør skyld i store trafikale problemer i Limfjordstunnelen. Nu er han sigtet for det aftryk, han efterlod i tunnelen.

Der mangler ti lamper i Limfjordstunnelen. Dem kørte en lastbilchauffør, der undervurderede sin vogns højde, nemlig kørt ned.

Det er dog ikke det eneste forhold, chaufføren er sigtet for. Det fortæller vagtchef Karsten Højrup fra Nordjyllands Politi til TV2 Nord. 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Til mediet kan vagtchefen fortælle, at lastbilchaufføren ignorerede flere advarsler, om at hans bil var alt for høj til Limfjordstunnelen. Alligevel tog han altså chancen.

Det var ifølge politiet som sådan heller ikke lastbilen, men nærmere de containere, der blev kørt med, som var problemet.

LÆS OGSÅ: Bilmærker indgår aftale – skal bygge forbrændingsmotorer mange år endnu

Lastbilchaufførens beslutning skabte lang kø på motorvejen. På et tidspunkt var begge vognbaner i nordgående retning spærret. Chaufføren kan udover bøden se frem til et erstatningskrav fra Vejdirektoratet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Lastbilchaufføren er ikke den eneste inden for den branche, der på det seneste er kommet galt afsted. Så sent som i slutningen af maj advarede Vejdirektoratet direkte mod lastbilchaufførernes ‘farlige kørsel’. Læs mere her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?