Annonce:

Vejdirektoratet advarer mod lastbilchaufførers farlige kørsel: “Smadrer kegler og skaber utryghed”

Selvom der udføres vejarbejde, kører mange stadig for stærkt, lyder det nu i en pressemeddelelse fra Vejdirektoratet. 

Tidligere på ugen førte kontroller fra Østjyllands Politi til, at 38 bilister mistede deres kørekort, fordi de kørte for stærkt i en på en strækning af Østjyske Motorvej, hvor der i øjeblikket udføres vejarbejde.

Hos Vejdirektoratet, der i første omgang gjorde politiet opmærksom på problemet med de hurtige bilister, har man særligt langt mærke til lastbilchaufførernes måde at køre på.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Bilisterne – og særligt lastbilerne – kører simpelthen for stærkt, og det skaber utryghed blandt vores vejarbejdere. Derfor har vi forsøgt at tage skrappere midler i brug med blandt andet vejbump og smallere kørespor, så bilisterne bliver tvunget ned i fart.

– Derudover har vi indsat flere skiltevogne for at beskytte vores vejarbejdere, siger projektchef i Vejdirektoratet Robin Højen Madsen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Lasses nummerplade gav politiet problemer – nu er den ulovlig at bruge

Det er da også lastbilchaufførerne der – efter politiets kontroller i denne uge – skiller sig negativt ud, mener projektchefen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Flere gange har vejarbejderne nemlig noteret sig chaufførernes vilde kørsel, der blandt andet har betydet flere væltede kegler på kørebanen.

– Det ser ud til, at vores skærpede tiltag og politiets tilstedeværelse har haft en vis effekt. Vi fortsætter med at råbe op, og krydser fingre for at vi snart får trængt igennem til de sidste trafikanter med budskabet om at vise hensyn, sænke farten og holde fokus. Ikke mindst nu hvor politiet er færdige med deres kontrol, lyder det fra Robin Højen Madsen.

 

 

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler