På søndag: Få en tur i en hurtig bil og gør en forskel

På søndag til Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia kan du købe en tur i en racerbil, en superbil, en monstertruck eller noget fjerde – og samtidig gøre en forskel for andre.

Som et nyt tiltag er der kørsel hele søndagen til Bilmesse & Brugtmarked. Det foregår nord for hal E (udgang via port 12) på Køreteknisk Anlæg på Parallelvej 5, hvor du kan høre brølet fra motorerne og mærke suset, når specialbilerne kører rundt på banen med alt fra biler fra starten af 1900-tallet til de nyeste sportsvogne, racerbiler, monstertrucks osv. F

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

For tredje gang har messen lejet banen ved siden af hallerne – køreteknisk anlæg – hvor det vil summe, brumme og brøle fra motorer af alle slags. Der vil køre alt lige fra en 1927 Ford T, en monstertruck, racerbiler, gadebiler og ombyggede og sjove biler af enhver slags, der stiller op til at køreture med publikum.

Der vil altså være en masse at se på, og samtidig kan du købe dig til en tur som passager. Så kom til Bilmesse & Brugtmarked den 20. – 21. oktober i Fredericia, men særligt søndag den 21. oktober og betal 100 kr. i entré – så er adgangen til køreteknisk anlæg med i prisen via messehallerne.

Køreture koster fra 100 kr. og op – afhængig af bil, passager/kør selv mv. og alt overskud går til velgørende formål.

Læs mere om begivenheden HER!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk