Reklame:

Opel: “Sådan skal vores biler se ud i fremtiden”

Efter flere teasere til pressen er Opel nu endelig klar med deres bud på en fremtid for mærket. 

Opel Experimental er en konceptbil. Helt i tråd med Opels strategi er den dog helt uden skyggen af forbrænding.

Fra 2028 vil det tyske Stellantis-mærke nemlig kun sælge elbiler. Selv siger Opel, at det nye koncept er baseret på en ‘moderne Stellantis-platform’. Dog uden at tyskerne giver udtryk for præcis, hvilken af koncernens platforme, bilen er bygget på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Der er dog formentlig tale om STLA-platformen. som verdens tredjestørste bilkoncern præsenterede offentligheden for som sent som i juli måned.

Teknik der både kan bygges almindelige personbiler, SUV’er og crossovers på. Når det så er sagt, har Opel Experimental noget som næppe sættes i produktion. Nemlig et rat som forsvinder. Altså når der ikke er brug for det.

LÆS OGSÅ: Nyt forslag: “Det skal koste 16.590 kr. at parkere i København”

I det internationale pressemateriale på konceptbilen fremhæver Opel desuden, at konceptet er helt fri for krom-detaljer. Det mener tyskerne ikke er nødvendigt. I hvert fald ikke når det kommer til at fremhæve bilens detaljer og linjer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?