Reklame:

Nyt forslag: “Det skal koste 16.590 kr. at parkere i København”

Fremover skal det være tre gange så dyrt at parkere i København, foreslår Alternativet.

Det er i forvejen dyrt at parkere i København. Men hvis det står til Alternativet, skal københavnerne nu til at betale endnu mere for det samme.

Altså dem der ejer diesel- og benzinbiler. Forslaget er en del af fem nye initiativer for byen, som partiet har fremlagt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver TV2 Kosmopol – det tidligere TV2 Lorry.

Nogle benzin- og dieselejere kan dog slippe med 4.000 kr. om året for en såkaldt beboerlicens, der giver ret til parkering. Men det kræver, at bilerne kører langt på literen.

LÆS OGSÅ: 3 ud af 4 danskere fatter ikke det samme skilt i trafikken, siger FDM

Ejer man en bil, som sluger store mængder brændstof, skal der til gengæld betales store summer. Helt konkret 16.590 kr. Eller tre gange mere end det samme koster i dag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

I forslaget freder Alternativet dog el- og brintbiler. Ejerne af disse biler vil stadig kunne ‘slippe’ med at betale 215 kr. om året for at parkere.

Men også den særstatus er partiet klar til at pille ved, hvis det viser sig, at biltyperne ikke er så grønne, som Alternativet forestiller sig i dag.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?