Annonce:

Nye Volvoer er så fyldt med fejl at ejere får penge tilbage

Volvo har allerede erkendt, at de ikke kan levere topmodellen EX90 med en række funktioner. Nu får ejerne af andre biler pengene tilbage.

Besøg vores annoncør:

Volvo har ikke styr på deres nye biler. Det kinesisk-svenske bilmærke har leveret biler med så mange fejl, at en række ejere har leveret deres biler tilbage.

Det er bl.a. sket i England, hvor flere ejere har valgt at ophæve købet, fordi bilerne er så fyldt med fejl fra fabrikken.

Det skriver Autocar.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Boosted har tidligere kunnet fortælle, hvilke problemer særligt den nye Volvo EX30 er plaget af. Blandt må bilisten Martin blinde sensorer af for at få bilen til at stoppe med at hyle op. Læs mere om det her.

LÆS OGSÅ: Kæmpe bilfirma konkurs – alt skal betales kontant

Og nu må Volvo i England beklage over for sine kunder, tage biler retur og give dem pengene tilbage. Alt sammen fordi bilerne har alt for mange fejl.

Udover at Volvo altså nu må til lommerne og betale kunderne det fulde beløb for de fejlfyldte biler, har bilmærket allerede sat gang i en større tilbagekaldelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Her skal der rettes et hav af softwarefejl. Noget som blandt andet betyder, at den centrale skærm i bilen, som viser alt fra speedometer til klokkeslæt, går i en slags demo-indstilling og derfor er umulig at bruge.

Volvos nye software har ifølge nogle af EX30-ejerne dog løst en række af problemerne. Men selv ikke topmodellen EX90 går fri. Modellen har Volvo i forvejen måttet udskyde med et år.

Men nu, hvor produktionen endelig er i gang i USA, har Volvo måttet meddele sine kunder, at de må leve uden en række funktioner, som de ellers blev lovet, da bilerne blev købt og bestilt. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler