Annonce:

Ny Saleen får V6-motor der forbrænder brint

Det er småt med detaljer. Altså indtil videre. Men allerede senere i år vil Saleen sige mere om den nye V6-motor, der forbrænder brint.

Besøg vores annoncør:

Kan du huske Saleen? Eller Saleen Automotive, Inc.

Hvis svaret er noget i retningen: ‘nok mest fra 00’ernes videospil’, er du med det samme tilgivet. For efter superbilen S7 har der været meget stille omkring det amerikanske mærke.

Også selvom folkene bag i 2017 forsøgte at lancere en ny bil – Saleen S1 – i Kina. Faktisk forsøgte man sig allerede i 2014 med en tunet Tesla Model S – Saleen FourSixteen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og nu gør amerikanerne endnu et forsøg. Det skriver partnerne bag projektet – Saleen og Solution F – i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Udlandet går amok – Ulovlig Tesla kører rundt i København

Planerne om en gadegodkendt superbil med brint-forbrændingsmotor blev fysisk præsenteret i forbindelse med dette års Le Mans.

– Vi tror på, at den langsigtede løsning til transport vil være mangesidet, hvor brint og syntetiske brændstoffer er fremtiden inden for miljøvenlige motorer, siger Steve Saleen i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det bliver franske Solution F, der skal levere brintmotoren med dobbelte turboer til den gadebil, som Saleen vil bygge.

Og mere vil partnerne faktisk ikke sige endnu. Men interessant er det, at Saleen faktisk allerede kører på Le Mans i år. Dog ikke som deltagere i 24 timers-løbet. Men man har alligevel taget en racerbil med 6,2-liters V8-motor med til Frankrig. Den bil forbrænder også brint.

Meget apropos Le Mans, så er det fyldt med rekordmange danske deltagere i år. Altså på banen Circuit de la Sarthe. Blandt andet feltets femte-yngste mand nogensinde. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Ny Saleen får V6-motor der forbrænder brint
Credit: PR

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler