Annonce:

Ny luksus-SUV fra Mazda – snart klar hos Karvil Biler

De fleste store SUV’er, som dufter af luksus, koster på den gale side af en halv million kroner. Men ikke, når der står Mazda på bagsmækken. Den nye CX-60 er en køremaskine, som snart lander i Danmark og hos vores venner fra Karvil Biler.

De fleste tænker på Audi, BMW og Mercedes, når vi snakker luksus-SUV. Men japanerne fra Mazda vil rigtig gerne lave om på den opfattelse. Og det skal ske med den helt nye CX-60, som lander på en pris, der er noget sjovere end prisskiltene på de førnævnte modeller fra Tyskland.

Det sker naturligvis i form af en pluginhybrid, som jo lige nu i Danmark har fordel af et afgiftsystem, der favoriserer denne type af biler. Derfor lander CX-60 på 458.000 kr., hvor en tilsvarende Audi Q5 hedder 565.000 kr. Så der er virkelig en god sjat penge at spare, hvis der gerne må stå Mazda på din SUV.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og hvorfor skulle der ikke det? Vi har at gøre med en stor og lækker SUV, der faktisk også kører rigtig godt. Ikke sjældent for en Mazda i øvrigt. Men også som højbenet vogn har japanernes ramt plet med hensyn til køredynamik.

Mazda CX-60
Stilrent og lækkert design. Vi er fans! Bestil den nu hos Karvil Biler.

Blandt andet understøttet rigtig fint af den 2,5-liters benzinmotor plus en elmotor, som totalt set lander på en effekt, der siger 327 hk og hele 500 Nm. Hvilket resulterer i en acceleration på blot 5,8 sekunder, når distancen 0-100 km/t skal nås hurtigst muligt.

Men de gode nyheder stopper ikke her. For er du bidt af en gal campist, så er det her en sejtrækker, som kan bruges til noget. Mazda CX-60 må trække 2.500 kg på krogen. Hvilket er 500 kg MERE end flere af de tyske konkurrenter.

Kabinen er super lækker
Når du kravler ind i den store kabine, virker kvaliteten faktisk også på højde med de tyske konkurrenter. Selvom du ikke er i tvivl om, at det rent faktisk er en Mazda – men det er ment på den gode måde. De senere år har Mazda-ingeniørerne formået at skrue kabiner sammen, som virker super solide, pæne og med lækker samlekvalitet.

Selvom den store skærm er lækker og ser godt ud, så er der stadig blevet plads til knapper. Skærme er fedt, men knapper kan altså også noget. Vi er fans af en god kombi. Se bare herunder, hvor den lille række af knapper og styring af klimaanlæg er diskret placeret under luftdyserne.

Mazda CX-60
Kabinen er den perfekte blanding af moderne tech og klassiske knapper/kontakter.

Hvis du er lun på at eje en luksus-SUV fra Mazda, så siger rygterne, at der skulle være en del udgaver på vej til Danmark. Men gør dig selv en tjeneste, og ring til vores venner fra Karvil Biler.

De er eksperter i Mazda, og de kan uden tvivl hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Både når det gælder Mazda, men også mange andre mærker, som de forhandler.

Du finder deres kontaktinfo på www.karvil.dk

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler