Nu kan du få en forlovelsesring udformet som….en Fiesta-forlygte

Til døden - eller det næste 50.000 kilometers eftersyn - skiller jer. Nu kan du købe bil-inspireret forlovelsesring.

Til døden – eller det næste 50.000 kilometers eftersyn – skiller jer. Nu kan du købe bil-inspireret forlovelsesring.

Har du tænkt dig at falde på knæ for din bedre halvdel, for nu at gøre det hele så officelt, som det overhovedet kan blive. Hvad så med at præsentere vedkommende for en noget særprægede ring?

Præcis – nu kan du få en bil-inspireret forlovelsesring. Eller det vil sige: det kan din udkårende. Ringende er inspireret af bilmodeller som Mini Cooper, Ford Fiesta og Lamborghini Huracán.

Der er altså noget for enhver smag. Hver ring kan i øvrigt tilpasses, som kunderne ønsker det. For eksempel kan ringen tage form af forlygten på en Ford Fiesta. Ja, du læste rigtigt.Forlygten på en Ford Fiesta. Eller hvad med formen af rattet fra en Mini Cooper?

Det er firmaet Scrap Car Comparison, som står bag ringene. Og de laver faktisk allerede noget lignende. Kunderne har nemlig også mulighed for at få lavet ringe, hvori dele fra en rigtig bil indgår. Altså hvis man nænner at skære sådan en op for den slags. Eller hvis bilen nu skal skrottes.

– Det er måske ikke alles kop te, men biler er en meget stor del af mange menneskers liv, og derfor er vi meget glade for nu at kunne tilbyde vores kunder disse ringe, siger direktør Dan Gick.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk