Nu igen: Mustang-ejer skyld i uheld ved biltræf

Du kan formentlig ikke finde en person i bilmiljøet, som ikke ved, at Mustang-ejere har det svært med at holde en lige kurs. Især når der er andre biler og personer i den umiddelbare nærhed.

Du kan formentlig ikke finde en person i bilmiljøet, som ikke ved, at Mustang-ejere har det svært med at holde en lige kurs. Især til et biltræf blandt andre biler og mennesker.

Og her har vi, desværre, endnu et glimerende eksempel på netop det. Mustanger er bare mere berømt for at havarere midt i folkemængder end nogen anden bilmodel.

Når det så er sagt, har vi her fat i et klip, hvor det faktisk ikke går galt for Mustangen selv. Men det kunne den have gjort. En anden bilist til dette biltræf bliver da også godt skræmt af Mustangens slingrekurs.

I vores verden går Mustang og trafikulykker sammen burger og fritter. Kan du virkelig køre gennem McDrive uden at bestille en menu? Nej vel?Alligevel er ulykken på videoen herunder af den mere usædvanlige slags. Mustangen forsøger sig med en halvhjertet brænder, hvilket skræmmer en bilist i en Honda Jazz lidt længere fremme. Bakgearet bliver i hvert fald fundet meget hurtigt. Men desværre lidt for længe.

For der står en betonpille lige bag Honda’en, og sådan én flytter sig altså ikke for en lille japansk bil.

This guy was scared 😂 from IdiotsInCarsBjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk