Nu har Aston Martin DBX 808 hk


Der er meget mere at hente i den AMG-udviklede V8’er, end Aston Martin trækker ud af den i SUV’en, DBX. Meget mere!

Fra næste år vil ejere af luksus-SUV’en med Aston-vinger i snuden kunne købe et bodykit i kulfiber til deres DBX’er. Altså hvis ikke alene købet af SUV’en har slået bundet ud af budgettet.

I Danmark koster DBX’eren fra 3,2 millioner kr. Altså hvis der skal nummerplader på. Men er der stadig luft i budgettet, er DMC Tuning klar med noget af en kraftkarl. Den twinturbo-ladet V8’er har nemlig fået hele 808 hestekræfter og 1.000 Nm.

Vanvittig topfart
Til sammenligning må fabriksbilen ‘nøjes’ med 550 hestekræfter og 700 Nm. Det betyder, at SUV’en nu klarer sprinten fra 0 til 100 km/T på bare 3,8 sekunder. Fabriksbilen skal bruge 4,5 sekunder. I bilernes verden er det en evig til forskel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Topfarten er også blevet pænt hidsig. Aston’en taber nemlig ikke pusten før, speedometeret viser 328 km/t. Den slags koster selvfølgelig lidt – for ikke at sige pænt meget – men det præcise beløb er nok noget, du skal aftale med DMC Tuning.

Sagt på en anden måde – det bliver rigtig, rigtig dyrt. Omvendt er massive 24″ hjul også en del af pakken!

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk