Annonce:

Nu får Yamahas motorcykler automatgear

Yamaha mener, at motorcykler med automatgear vil forbedre køreoplevelsen. Y-AMT hedder teknologien.

Besøg vores annoncør:

Yamahas Y-AMT-teknologi dækker over et nyt automatgear til motorcykler. Ifølge det japanske mærke skal gearet give en mere fokuseret køreoplevelse.

– Vi ved, at mange har ventet på det her.

– Denne avancerede automatgearteknologi revolutionerer kørslen og gør det muligt for fører og motorcykel at smelte sammen til én enhed, siger Christoffer Lindroth, afdelingsleder hos Yamaha Motor Scandinavia, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Christoffer Lindroth mener, at automatgearet vil give motorcyklister samme fornøjelse som bilister i biler med automatgear. Nemlig følelsen af ‘bare’ at kunne køre.

LÆS OGSÅ: 7 ud af 10 elbil-ejere brokker sig over det samme i Danmark

– Mange sætter pris på blot at kunne køre og nyde vejene uden at tænke på tekniske detaljer såsom kobling. Du kan nu nyde en adrenalinfyldt og jævn tur, hver gang du sætter dig på motorcyklen, siger afdelingslederen.

Yamaha lover, at automatgearet fungerer problemfrit sammen med den fartpilot, kunderne allerede kan købe sig til. Både automatgearet og fartpiloten er dog ekstraudstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Yamaha lancerer i løbet af efteråret 2024 automatgearet til udvalgte modeller, før produktionen opskaleres i løbet af 2025. Noget andet er, hvad motorcyklerne kører på. Det har man en klar holdning til hos BMW. Noget af det dur ganske enkelt ikke. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler